Luni, 22 februarie 2016 debutează o nouă ediție a Săptămânii Psi pentru Părinți. Vă așteptăm, luni, în 6 orașe din țară la discuții despre gestionarea timpului în familie, despre cum se transformă relația de cuplu odată ce vine copilul pe lume, despre cum și când să faci educație sexuală și despre motivațiile pentru care cei mici ajung să mintă.

Întâlnirile vor avea loc de la 18.30 în rețeaua Cărtureștilor din țară. Intrarea este liberă, iar cărțile de parenting și psihologia copilului de la Ed. Trei vor putea fi cumpărate cu 25% reducere pe tot parcursul săptămânii. Iată și temele propuse de psihologii și psihoterapeuții pe care-i puteți întâlni luni:

 

București (Verona): Părinte conştient: cum ne transformăm noi şi relaţia noastră de cuplu pentru a creşte copii puternici
Invitaţi: Domnica Petrovai, Delia Lungu

 

Descrierea evenimentului: Workshopul își propune să atingă următoarele teme: Ce înseamnă să fim conectaţi cu copilul nostru. În ce momente copilul activează vulnerabilitățile părintelui. Părinte conştient. Mitul dragostei necondiționate. Cum îl învățăm pe copil reziliența atunci când ia note mici și cînd dă de greu. Problemele cauzate de consumerism și de lucrurile aflate în exteriorul nostru. De ce sfaturile de parenting par să nu funcționeze atunci când avem mai mare nevoie.


Domnica Petrovai este psiholog clinician şi psihoterapeut cognitiv-comportamental specializat în terapia de familie şi de cuplu, fondator Mind Education Health.

Delia Lungu este psiholog şi trainer specializat în psihoterapie de familie şi de cuplu. Consideră că în familie suntem cu un pas mai aproape către o viaţă plină de sens şi că bucuria poate face parte din viaţa fiecăruia dintre noi, zi de zi.

Programul pentru celelalte cinci oraşe din ţară îl găsiţi aici.