Dacă relaţia cu mama ta este o sursă constantă de tensiune şi durere, de mânie, de vinovăţie sau tristeţe, atunci te invit la o discuţie caldă şi prietenoasă despre acest subiect delicat. Nu este vorba despre a ne învinovăţi mamele. Şi nici pe noi. Este despre ce putem schimba în dinamica relaţiei cu mama şi cum putem fi mai aproape de noi înşine, cu responsabilitate pentru emoţiile noastre. Cu empatie şi compasiune. Atât pentru noi, cât şi pentru mamele noastre.

Emoţiile noastre (vinovăţia, ruşinea, tristeţea prelungită, durerea) nu sunt doar în relaţia cu mama, ci afectează şi alte zone ale vieţii noastre: relaţia de cuplu, relaţia cu copiii, cea de la serviciu.  Aşa că, lucrând asupra relaţiei cu mama, vor apărea şi alte beneficii: vei avea mai multă putere şi determinare,  vei putea spune „nu” atunci când este cazul, îţi vei regăsi vocea, te vei elibera de blocajele care te ţin în prezent „prinsă”.

Cui se adresează workshopul: femeilor care au o relaţie dificilă cu mama lor

  • Ţi-ai dorit ca mama să te iubească sau să te aprecieze mai mult? Sau să te accepte aşa cum eşti?
  • Simţi că o parte din credinţele sau părerile mamei au devenit acum ale tale şi te împiedică în dezvoltarea ta?
  • Ai încercat tot ce ai putut ca relaţia cu mama să fie mai bună, dar apar mereu aceleaşi subiecte care provoacă discuţii contradictorii?
  • Îţi doreşti ca, în relaţie cu copiii tăi, să nu transmiţi mai departe moştenirea de la mama ta?

Cine susține workshopul: Delia Lungu, psihoterapeut de familie şi de cuplu

Când? 19 mai 2018, între 11:00 – 14:00

Unde? Hotel Bohemia, str. Gh. Donici nr. 2 Bis, în sala de conferinţe, Bacău

Cost: 100 lei/persoană.

Bonus: O întâlnire online de 2 ore, prin Skype, de follow-up în care răspund întrebărilor voastre care apar între timp. Întâlnirea o stabilim după workshop, într-o zi, până la sfârşitul acestei luni.

Înscrieri şi alte detalii: delia@delialungu.ro

Te aștept cu drag,
Delia