Practica Stării de Bine este un workshop de două zile construit pentru a te ghida și inspira în propriul tău proces de cunoaștere și evoluție personală. Este despre cum să ai grijă de starea ta de bine zi de zi, de mintea și nevoile tale emoționale. Să le descoperi și să te descoperi.Cum a luat naștere? „Practica Stării de Bine este un curs aparte pentru că este construit cu recunoștință din poveștile de viață ale oamenilor pe care i-am cunoscut, un curs inspirat din propriul nostru proces de transformare și vindecare, și, cum este și firesc, este un curs clădit pe fundamentul științei care ne slujește cunoașterea și înțelegerea.” – Domnica Petrovai, fondatorul Mind Education și Școala pentru Cuplu

Cui se adresează? Practica Stării de Bine este pentru cei care își doresc mai multă claritate, înțelepciune și curaj în viața lor. Să devină mai conștienți și prezenți. Este un curs pe care ți-l poți oferi cadou. Ai grijă de tine într-un mod inedit. Îți oferi un timp de reflecție, cunoaștere și introspecție în atmosfera plăcută și în același timp provocatoare a unui curs.

Ce vei învăța?

De ce ne este greu să ne înțelegem
Vom vorbi despre relația ta cu tine: cine ești și cine vrei să devii. Cum te-a influențat trecutul și care sunt darurile propriei tale biologii. Unicitatea ta. Ce te sabotează, care sunt rezistențele și ce te ține uneori pe loc când ai vrea să acționezi. Vom vorbi despre încredere și siguranță, dezamăgiri și regrete.

Care sunt nevoile tale și cum le împlinești, în acord cu valorile tale
Înveți despre tine, nevoile tale și cum să îți oferi ce ai nevoie. Vei învăța să-ți construiești ancorele personale de care ai nevoie în momentele când ai nevoie de vindecare emoțională. După o despărțire dureroasă, sau o pierdere sau un eșec.

Cum câștigi claritate în gânduri și emoții
Relaţia cu gândurile, cum să nu rămâi blocat în ele. Relaţia cu emoţiile, fără să ajungi copleşit de ele. Despre frică, tristeţe și furie.

Cum faci față greutăților vieții
Un curs despre reziliență, despre cum îți recunoști și înțelegi disconfortul și cum te recuperezi după o situație stresantă și inconfortabilă. Despre acceptarea schimbării. Cum ne menținem sănătatea mentală și emoțională zi de zi și în momente dificile.

Conversații dificile și inconfortabile. Cum devii mai conștient în relații
Vom vorbi despre vulnerabilitate și iertare, în loc de „cine are dreptate şi cine greşeşte”. Despre intenţii şi impact, în loc de acuzaţii. Despre asumare, în loc de „este doar vina ta”. Despre emoţii, în loc de judecăţi şi interpretări. Care sunt pașii unei conversații dificile.

Practici pe care le vom exersa împreună:

Practica agilității mentale și emoționale;
Practica compasiunii;
Practica prezenței în situații tensionate și inconfortabile;
Practica conectării sigure cu sine și ceilalți;
Practica empatiei și asumării în relații.

„Practica stării de bine este un curs practic: cu instrumente de autoevaluare, discuții de grup, exerciții. Toate acestea asigură un kit de bază despre cunoașterea de sine și starea de bine, aplicat în cele mai importante domenii: dragoste, muncă, relații și sens în viață.” – Delia Lungu, psihoterapeut

Cine susține workshopul? Delia Lungu – psihoterapeut de familie şi de cuplu, colaborator al Clinicii Mind Education și Şcolii pentru Cuplu.

Când? 25 și 26 aprilie 2020 (între orele 10.00 – 17.00, cu pauză de prânz)

Unde? la sediul Mind Education, București, sector 2, str. Fabrica de Glucoză nr. 9B, scara CA, etaj 2, apartament 202. (Sediul se află la 3 minute de stația de metrou Pipera. La parterul blocului găsiți un magazin Mega Image, iar intrarea în scară se face prin spatele magazinului Mega Image. Până la etajul 2 se urcă cu liftul.)

Costuri:

550 lei/persoană/pentru cele 2 zile
450 lei pentru cei care au participat la cel puțin un workshop organizat de Mind Education sau Școala pentru cuplu, precum și pentru cei care au făcut/ fac psihoterapie cu unul dintre terapeuții Mind Education.

Înscrie-te completând formularul: https://forms.gle/kA4SmD1fephucPVw5

Confirmarea înscrierii se face după achitarea integrală a taxei de participare prin virament bancar. Mai multe detalii despre cum poți face plata vei primi pe email de la colega noastră Ruxandra. Verifică-ți așadar căsuța cu emailuri!

***

NOTĂ: Dacă nu mai puteți participa la evenimentul la care v-ați înscris și pentru care ați plătit deja taxa de participare, vă punem la dispoziție următoarele opțiuni:

1. Puteți trimite pe altcineva în locul dvs. Motiv pentru care vă rugăm să ne anunțați prin email cu cel puțin 24 ore înainte de eveniment, în care să ne transmiteți numele complet și adresa de email ale noului participant.

2. Puteți transfera o singură dată taxa plătită în contul unui alt eveniment viitor, care va avea loc nu mai târziu de 3 luni de la data evenimentului la care nu ați putut participa. Dacă ulterior confirmării transferului nu veți putea participa nici la evenimentul către care ați cerut transferul, atunci puteți alege opțiunea 1 (să trimiteți pe altcineva în locul dvs.) sau taxa se reține în proporție 100%, fără a mai putea fi transferată sau restituită. Vă rugăm să ne anunțați intenția dvs. de a opta pentru această opțiune, prin email, cu cel puțin 3 zile calendaristice înainte de eveniment.

3. Puteți solicita restituirea taxei:

– cu cel puțin 8 zile calendaristice înainte de eveniment: vă vom returna 100% din taxa de participare;

– cu cel mult 7 zile calendaristice și cel puțin de 12 ore înainte de eveniment: vă vom returna 50% din taxa de participare.

În cazul în care nu ne transmiteți opțiunea dvs. în termenele menționate mai sus, taxa va fi reținută 100%.