Sunt psihoterapeut individual, de familie si de cuplu.

 

Preocuparea mea constanta se indreapta catre familie si cum pot fi imbunatatite relatiile dintre membrii acesteia, catre munca si catre tot ce ne face viata mai frumoasa.

 

  • Psihoterapeut

Servicii: consiliere si psihoterapie atat la nivel individual, cat si la nivel de cuplu si de familie.

Individual – evaluarea vulnerabilitatilor personale, cum ma imprietenesc cu mine insumi, abordarea ingrijorarilor mele de zi cu zi, cum aduc mai multa bucurie si sens in viata mea. Sunt realizator al programul online „Vocea critică și cum găsesc drumul către mine”.

Relaţia mamă-fiică adultă: înţelegerea relaţiei mamă fiică, limitările pe care le preluăm de la mamă şi în ce fel ne influenţează, cum devin o mamă bună pentru mine.

Relatie de cuplu: vulnerabilitatile individuale si cum influenteaza relatia de cuplu, ce sta in puterea mea pentru a avea o relatie de cuplu mai buna, mindfulness in relatia de cuplu, probleme frecvente in relatia de cuplu. Sunt facilitator al programului Ţine-mă strâns în braţe®, program educaţional despre iubire și relații de cuplu, dezvoltat iniţial în Canada de dr. Susan Johnson, axat pe teoria și pe practica Terapiei Centrate pe Emoţii.

Parinti: milestones in dezvoltarea copiilor, vulnerabilitatile parintilor si cum influenteaza acestea relatia parinte- copil, provocarile cele mai frecvente ale parintilor, cum abordam scoala si notele, disciplina fara pedeapsa, cum am grija de mine ca parinte.

La locul de munca: diminuarea stresului, limite in relatie cu colegii, ce sta in puterea mea pentru a-mi face job-ul mai placut si mai eficient.

La grădiniță și la școală: Sunt facilitator în programul Școala încrederii organizat de Wellbeing Institute și Mind Education, unde susțin sesiuni de facilitare și coaching pentru profesori.

 

Abordarea mea vizeaza modele validate stiintific: mindfulness si starea de prezenta constienta, compasiune, terapia schemelor, terapia prin acceptare si implicare, terapia centrata pe emoții, neurostiinta, terapia imago.

Desfasurarea sedintelor: psihoterapie online ( Skype, Zoom sau orice alta aplicatie prin care ne vedem si ne auzim).

 

  • Trainer & consultant in companii

Servicii: consiliere individuala pentru angajati (pe aspecte legate de munca sau de familie), workshopuri, programe de interventie pentru manageri, consultanta organizationala pe wellbeing si diminuarea stresului.

Teme abordate: relatii sanatoase la locul de munca, mindfulness la locul de munca, career wellbeing, cum imi fac job-ul cu mai multa placere si mai eficient, conversatii dificile pe care le evitam, mindful leadership.

 

  • Speaker

Vorbesc pe teme legate de: locul de munca, relatii de familie si de cuplu. O lista cu cele mai importante evenimente la care am vorbit, poti gasi aici.

 

Pentru a stabili o întâlnire, te invit să mă contactezi.