Primăvara este despre feminitate, femei, mame, viaţă şi speranţă. Te invit să începi primăvara, înţelegând mai bine relaţia cu mama ta.

Unele dintre noi am avut o mamă critică. Sau distantă emoţional. Nervoasă. Îngrijorată. Sau care ne-a controlat prea mult. Dependentă. Depresivă. Narcisică. Sau care ne-a neglijat. Sau care ne-a sufocat cu grija ei.

Acest webinar ţi se adresează dacă:

  • Relaţia cu mama ta îţi aduce durere în mod repetat.
  • Ţi-ai dorit ca mama să te iubească sau să te aprecieze mai mult. Sau să te accepte aşa cum eşti.
  • Simţi că o parte din credinţele sau părerile mamei au devenit acum ale tale şi te împiedică în dezvoltarea ta.
  • Te străduieşti din răsputeri în viaţa de zi cu zi, dar te blochează de multe ori frica, ruşinea sau vinovăţia.
  • Ai încercat tot ce ai putut ca relaţia cu mama să fie mai bună, dar apar mereu aceleaşi subiecte care provoacă discuţii contradictorii.
  • Ai o relaţie relativ bună cu mama, dar ai senzaţia că în relaţia voastră nu s-au spus anumite lucruri şi asta te impactează negativ.
  • Îţi doreşti ca, în relaţie cu fiica sau băiatul tău, să nu transmiţi mai departe moştenirea de la mama ta.

Ca fiice, am învăţat de la mamă ce înseamnă să fim femei, ce e posibil şi ce este imposibil să facem, ce se aşteaptă de la noi, cum să ne raportăm la oamenii şi la lucrurile din jur. La corpul nostru, la bărbatul din viaţa noastră, la felul în care ne educăm copiii, la banii noştri. Mama a fost primul nostru model. Am învăţat atâtea lucruri de la ea, încât nu ne mai dăm seama de unde le ştim pentru că acum sunt ale noastre. Din păcate, o parte din aceste credinţe, gânduri sau emoţii mai degrabă ne ţin pe loc şi ne limiteză existenţa. Ne dorim, uneori, să schimbăm ceva în viaţa noastră şi ne este foarte greu. Pentru că suntem prinse în trecutul nostru…

Studiile şi practica arată că tensiuni recurente în relaţia cu mama ne afectează starea de bine şi este asociată cu simptome ale depresiei şi anxietăţii.

 

Date de desfăşurare: 26 februarie şi 5 martie,  ora 18.30 – 21.00

Cost pentru ambele module:

 – 200 lei/ persoană, până pe 19 februarie

– 250 lei / persoană, din 20 februarie

Dacă participi împreună cu o altă persoană (ex. mama, sora, partenerul de cuplu, etc), aceasta are 50% reducere.

Unde se desfăşoară:  Online, Skype

Pentru înscrieri, completează formularul: https://bit.ly/2BaZ1Xl

Plata se face prin virament bancar: titlular Lungu Delia- Cabinet Individual de Psihologie, cont deschis la Banca Transilvania: RO02BTRLRONCRT0361687401

Am rugămintea să mă anunţi după ce faci plata la email delia@delialungu.ro. De asemenea, dacă ai alte întrebări, poţi să-mi scrii la aceeaşi adresă.

Te aştept cu drag!