De ce unele cupluri au o relaţie bună ani de zile, în timp ce altele abia reuşesc să depăşească împreună luna de miere? O relaţie de cuplu sănătoasă presupune înţelegerea mai bună a diferenţelor în cuplu.

„Persoana cea mai potrivită pentru noi nu este cea care ne împărtăşeşte toate preferinţele, ci este cea care poate gestiona cu generozitate diferenţele dintre noi.”(Allain de Botton)

Te invit la workshop, să regândim diferenţele dintre noi şi să discutăm despre:

  • Diferenţe neurobiologice între bărbaţi si femei în ceea ce priveşte: exprimarea emoţiilor şi a nevoilor, sex şi romantism, biologia căsătoriei, traiul în comun.
  • Diferenţe de temperament: cele patru tipuri de personalitate şi „compoziţia lor chimică”.
  • Diferenţe de valori şi stil de viaţă: cu ce putem şi cu ce nu putem trăi.
  • Diferenţe legate de trecutul nostru: vulnerabilităţile şi nevoile fiecăruia.
  • Etapele relaţiei de cuplu
  • Abordarea sănătoasă a conflictelor în cuplu.

Ce vei învăţa: cum iubeşte bărbatul, cum iubeşte femeia. Care diferenţe sunt înnăscute şi care sunt învăţate. Cum le identifici şi cum faci deosebirea între ele. Strategiii de abordare pentru fiecare, atât în momente liniştite cât şi în momente de conflict. Cum dezvolţi o relaţie sănătoasă, fără să te pierzi pe tine.

Cine susține workshopul? Delia Lungupsihoterapeut de familie şi de cuplu, colaborator al Şcolii pentru Cuplu.

 

LA BUCUREŞTI: 21 septembrie 2019, între orele 10.00 – 13.00.

Unde? la sediul Mind Education Health, București, sector 2, str. Fabrica de Glucoză nr. 9 B, bloc B, scara A, apartament 102. (Sediul se află la 3 minute de stația de metrou Pipera, în blocul de lângă Worldclass și având Random Goodies la parter, respectiv în blocul următor după Mega Image. Chiar în fața scării este un spațiu în aer liber amenajat pentru copii. Până la etajul 1 se urcă cu liftul.)

Pentru înscrieri la Bucureşti, completează formularul

 

ONLINE: Dacă nu poţi participa în Bucureşti sau în Cluj, ne putem vedea online.

 

Costuri: 150 lei/persoană. Dacă vii împreună cu partenerul tău, plătiţi amândoi 200 lei. Dacă nu poți veni direct la locație, poți participa online, iar taxa de participare este 100 lei.

Confirmarea înscrierii se face după achitarea integrală a taxei de participare prin virament bancar în contul deschis la Banca Transilvania, titlular Petrovai Domnica & Asociatii – Societate Civilă Profesională de Psihologie, CIF: 40052173, cu nr. RO04BTRLRONCRT0451023201 (LEI), cu mențiunea „Trai în doi”.

Pentru a ne putea organiza mai bine, te rugăm să ne trimiți dovada plății la adresa de email ruxandra@mindeducation.ro Dacă ai alte întrebări, scrie-ne la aceeași adresă de mail sau la delia@mindeducation.ro

Te aştept cu drag la workshop, la sărbătoarea diferenţelor dintre noi.

Delia

***

NOTĂ: Dacă nu mai puteți participa la evenimentul la care v-ați înscris și pentru care ați plătit deja taxa de participare, aveți următoarele opțiuni:

  1. Puteți trimite în locul dvs. pe altcineva. Vă rugăm să ne anunțați cu cel puțin 48 ore înainte de eveniment, trimițând numele complet și adresa de email ale noului participant.
  2. Puteți transfera o singură dată taxa deja plătită pentru unul din evenimentele noastre viitoare, dar care va avea loc nu mai târziu de 3 luni de la data primului eveniment. În acest caz vă rugăm să ne anunțați intenția dvs cu cel puțin 3 zile calendaristice trimițându-ne un mesaj.

Ediţii trecute:

La CLUJ : 6 iulie 2019, între orele 10.00 – 13.00 la pensiunea La Mesteceni, Sălicea, nr. 86, jud. Cluj