Noi, femeile, înţelegem multe despre bărbaţii din viaţa noastră. Dar mai avem încă multe de înţeles despre ei şi despre diferenţele dintre noi. Bărbaţii ne iubesc şi vor ca noi să fim fericite. Şi noi dorim acelaşi lucru, doar că, de multe ori, se pare că nu suntem pe aceeaşi lungime de undă.

De ex, bărbatul tău poate să-ţi spună : „Cum adică: nu-ţi ofer suficientă atenţie?” „Te îngrijorezi prea mult, dragă. Copilul este bine.” „Crezi că muncesc prea mult la serviciu?” „Am deschis frigiderul, dar nu am găsit mâncarea. Chiar era acolo?” „Ştiu că mi-ai spus ieri că mergi la doctor, dar am uitat să te întreb cum a fost.”

Mare parte din femei se regăsesc în multe din situaţiile de mai sus. Altele nu se vor regăsi şi asta pentru că, desigur, nu toţi bărbaţii sunt la fel. Naturii îi plac atât regulile cât şi excepţiile. Dar noi vom discuta la workshop despre toate situaţiile.

Aşadar, te invit într-o călătorie a femeii în lumea bărbatului, unde vom vorbi despre:

– Ce ne-a spus mama şi societatea despre bărbaţi versus ce ne spune ştiinţa.

– Care sunt secretele minţii bărbatului din punct de vedere neurobiologic.

– Informaţii despre creierul bărbatului, obiceiurile, tendinţele şi felul în care un bărbat gândeşte şi acţionează.

– Mitul că doar asemănările ne fac fericiţi.

– Cum păstrăm intimitatea în cuplu, înţelegând şi respectând diferenţele dintre noi.

– Aspecte ale vieţii în care există diferenţe între bărbaţi şi femei: despre emoţii, despre dragoste şi sex, despre căsătorie şi implicare, despre traiul în comun, despre ce înseamnă pentru bărbaţi să fie tată bun, despre cum sunt percepute femeile la muncă de către bărbaţi.

– Cum îmi redescopăr feminitatea, lăsându-i lui spaţiu să fie bărbat.

– Cum lucrăm mai bine alături de bărbaţi la locul de muncă. Leadership masculin versus leadership feminin.

La ce te mai poţi aştepta, dacă participi la workshop: O atmosferă caldă, relaxată şi prietenoasă unde vom fi doar noi, femeile. Un chestionar pe care-l vei completa dacă doreşti să afli mai multe aspecte despre bărbatul din viaţa ta. Discuţii şi exemple concrete din viaţa mea, din viaţa ta, din viaţa noastră; în limitele în care îţi doreşti.

Cine susține workshopul? Delia Lungupsihoterapeut de familie şi de cuplu, colaborator al Şcolii pentru Cuplu.

Când? La Cluj – 5 iulie 2019, între orele 18.00 – 21.00.

Unde?  la pensiunea La Mesteceni, Sălicea, nr. 86, jud. Cluj

Pentru înscrieri, completează formularul

 

Ediţie trecută: la Bucureşti – 24 mai 2019, 18.00 -21.00

Costuri:150 lei/persoană. Dacă vii împreună cu partenerul tău, plătiţi amândoi 200 lei. Dacă nu poți veni direct la locație, poți intra pe skype, iar taxa de participare este 100 lei.

Confirmarea înscrierii se face după achitarea integrală a taxei de participare prin virament bancar în contul deschis la Banca Transilvania, titlular Petrovai Domnica & Asociatii – Societate Civilă Profesională de Psihologie, CIF: 40052173, cu nr. RO04BTRLRONCRT0451023201 (LEI), cu mențiunea „Trai în doi”.

Pentru a ne putea organiza mai bine, te rugăm să ne trimiți dovada plății la adresa de email ruxandra@mindeducation.ro Dacă ai alte întrebări, scrie-ne la aceeași adresă de mail sau la delia@mindeducation.ro

Te aștept cu drag,
Delia