Suntem asaltaţi de conversaţii dificile în fiecare zi. Cu partenerul de cuplu, cu şeful, cu mama, cu prietenul cel mai bun, cu profesorul copilului. Indiferent cât de experimentaţi sau de competenţi suntem, cu toţii avem conversaţii care ajung să ne copleşească.

De aceea, te invit să redefinim din temelii ce înseamnă o conversaţie dificilă. Astfel, vom vorbi despre povestea mea şi povestea ta în loc de „cine are dreptate şi cine greşeşte”. Despre intenţii şi impact, în loc de acuzaţii. Despre contribuţia mea şi contribuţia ta în loc de „este doar vina ta”. Despre emoţii, în loc de judecăţi şi interpretări.

Workshopul oferă instrumente care ne ajută să avem conversaţii productive şi să reclădim siguranţa în relaţii.

Vom discuta despre:

  • De ce este crucial să avem conversaţiile dificile şi inconfortabile,
  • De ce evităm conversaţiile dificile,
  • Cum mă pregătesc pentru o conversaţie dificilă,
  • O mai bună înţelegere a vulnerabilităţilor mele şi ale celuilalt,
  • Asumarea contribuţiei mele şi a contribuţiei celuilalt,
  • Paşii unei conversaţii dificile,
  • Practica acceptării şi compasiunii personale şi în relaţii.

Workshopul este unul practic, aşa că adu cu tine cu un exemplu personal de conversaţie dificilă pe care să-l exersăm împreună.

Cine susține workshop-ul?

Delia Lungu, psihoterapeut de familie şi de cuplu în cadrul Clinicii Mind Education Health și al Școlii pentru Cuplu.

Când? 25 mai 2019, între orele 10.30 -13.30.

Unde? la sediul Mind Eucation Health, București, sector 2, str. Fabrica de Glucoză nr. 9 B, bloc B, scara A, apartament 102. (Sediul se află la 3 minute de stația de metrou Pipera, în blocul de lângă Worldclass și având Random Goodies la parter, respectiv în blocul următor după Mega Image. Chiar în fața scării este un spațiu în aer liber amenajat pentru copii. Până la etajul 1 se urcă cu liftul.)

Costuri: 150 lei/persoană. Dacă vii împreună cu partenerul tău, plătiţi amândoi 200 lei.

Confirmarea înscrierii se face după achitarea integrală a taxei de participare prin virament bancar în contul deschis la Banca Transilvania, titlular Petrovai Domnica & Asociatii – Societate Civilă Profesională de Psihologie, CIF: 40052173, cu nr. RO04BTRLRONCRT0451023201 (LEI), cu mențiunea „Stare de bine”.

Pentru înscrieri, completează formularul

Pentru a ne putea organiza mai bine, te rugăm să ne trimiți dovada plății la adresa de email ruxandra@mindeducation.roDacă ai alte întrebări, scrie-ne la aceeași adresă de mail sau la delia@mindeducation.ro

Te aștept cu drag,

Delia