Suntem asaltaţi de conversaţii dificile în fiecare zi. Cu partenerul de cuplu, cu şeful, cu mama, cu prietenul cel mai bun, cu profesorul copilului. Indiferent cât de experimentaţi sau de competenţi suntem, cu toţii avem conversaţii care ajung să ne copleşească.

De aceea, te invit să redefinim din temelii ce înseamnă o conversaţie dificilă. Astfel, vom vorbi despre povestea mea şi povestea ta în loc de „cine are dreptate şi cine greşeşte”. Despre intenţii şi impact, în loc de acuzaţii. Despre contribuţia mea şi contribuţia ta în loc de „este doar vina ta”. Despre emoţii, în loc de judecăţi şi interpretări.

Workshopul oferă instrumente care ne ajută să avem conversaţii productive şi să reclădim siguranţa în relaţii.

Vom discuta despre:

– De ce este crucial să avem conversaţiile dificile şi inconfortabile,
– De ce evităm conversaţiile dificile,
– Cum mă pregătesc pentru o conversaţie dificilă,
– O mai bună înţelegere a vulnerabilităţilor mele şi ale celuilalt,
– Asumarea contribuţiei mele şi a contribuţiei celuilalt,
– Paşii unei conversaţii dificile,
– Practica acceptării şi compasiunii personale şi în relaţii.

Workshopul este unul practic, aşa că adu cu tine cu un exemplu personal de conversaţie dificilă pe care să-l exersăm împreună.

Cine susține workshop-ul? Delia Lungu – psihoterapeut de familie şi de cuplu, colaborator Mind Education și al Şcolii pentru Cuplu.

Când? 16 noiembrie 2019, între orele 10.30 -13.30.

Unde? la sediul Mind Eucation Health, București, sector 2, str. Fabrica de Glucoză nr. 9 CA, etaj 2, apartament 202. (Sediul se află la 3 minute de stația de metrou Pipera. La parterul blocului găsiți un magazin Mega Image, iar intrarea în scară se face prin spatele magazinului Mega Image. Până la etajul 2 se urcă cu liftul.)

Costuri: 150 lei/persoană. Dacă vii împreună cu prietenul/a sau partenerul tău, taxa este 250 lei.

Confirmarea înscrierii se face după achitarea integrală a taxei de participare prin virament bancar. Mai multe detalii despre confirmarea locului și plată vei primi pe email de la colega noastră Ruxandra Pop – ruxandra@mindeducation.ro – după ce vei completa formularul de mai jos.

Pentru înscrieri, completează formularul https://forms.gle/jtRvQHrLcv1q3dkC6

Te aștept cu drag,

Delia