A fi bine cu tine și a ști că împlinirea personală și starea ta de bine depinde în primul rând de tine este esențial. Ar fi frumos ca iubirea celuilalt să ne facă fericiți fără un efort personal, însă și eu și tu știm că lucrurile nu stau așa. A avea convingerea că fericirea ta depinde în primul rând de partener este un mit ce conduce la multe dezamăgiri și frustrări. Pe de altă parte, știința ne spune că satisfacția în cuplu depinde de capacitatea celor doi de a fi bine cu ei înșiși și de a aduce în cuplu prezență, siguranță, încredere și asumare. Vestea bună este că fiecare dintre noi putem învăța să avem grijă de noi, să devenim conștienți de cine suntem și care sunt nevoile noastre și cum putem contribui la starea noastră de bine și a partenerului. Stresul și oboseala adesea au un impact și asupra cuplului prin tensiunile care apar, a lipsei de prezență și relaxare. Tot mai multe cupluri devin mai conștiente de faptul că relația este influențată și de surse externe de stres și conflict, iar faptul de a ști cum să le recunoști și să le rezolvi readuce relaxarea în cuplu. De exemplu, unul din factorii principali pentru care scade dorința sexuală a femeilor și bărbaților este stresul de la locul de muncă, ducând la detașare și o dificultate de re-conectare cu nevoile erotice și emoționale.

Cursul vă oferă instrumente și alternative de a vă reconecta și a avea o stare de bine în controlul d-voastră, de reducere a oboselii și stresului și de a vă înțelege stilul de atașament și propriile mecanisme de protecție care vă creează nesiguranță și neîncredere. A fi bine cu tine este o condiție fundamentală pentru a construi o relație sănătoasă de cuplu și a avea puterea de a iubi și a primi iubirea partenerului.

Cine susține workshop-ul? Delia Lungu – psihoterapeut de familie şi de cuplu, colaborator al Şcolii pentru Cuplu.

Când? 15 noiembrie 2019, între orele 18.00 – 21.00.

Unde? la sediul Mind Eucation Health, București, sector 2, str. Fabrica de Glucoză nr. 9 CA, etaj 2, apartament 202. (Sediul se află la 3 minute de stația de metrou Pipera. La parterul blocului găsiți un magazin Mega Image, iar intrarea în scară se face prin spatele magazinului Mega Image. Până la etajul 2 se urcă cu liftul.)

Costuri: 250 lei/cuplu.

Confirmarea înscrierii se face după achitarea integrală a taxei de participare prin virament bancar în contul deschis la Banca Transilvania, titlular Petrovai Domnica & Asociatii – Societate Civilă Profesională de Psihologie, CIF: 40052173, cu nr. RO04BTRLRONCRT0451023201 (LEI), cu mențiunea „Trai în doi”.

Pentru înscrieri, completează formularul

Vă aștept cu drag,

Delia